Administrace

Úprava kapitol

Načítám…

Nastavení kapitol

Kapitola nastavená jako „veřejná“ vidí kompletní obsah každý návštěvník. Jakmile ji odškrtnete, uvidí jen krátkou nabídku se zámkem a plný obsah bude dostupný jen přihlášeným uživatelům, kterým přístup přidělíte na stránce Uživatelé (admini mají přístup vždy automaticky). Do budoucna se stejným mechanismem dá u jednotlivých kapitol nastavit i placený přístup.